Swingline Terrasemarkiser

Swingline terrassemarkise er en elegant markise av høy kvalitet. Den er vår rimeligste variant, men også vår bestselger. Du finner den i mange norske hjem, og er for folk flest.

[layerslider id=”1″]

Swingline er godt rustet for nordiske forhold. Vi anbefaler alumuniumstak for ekstra beskyttelse av markisen og vindsikringsstag for å holde markisen mer stabil i vind.

Vi er opptatt av sikkerhet, god funksjonalitet og kvalitet, og utfører utallige belastningstester før markisene kommer ut til forhandler. For å sikre at terrassemarkisen er 100 prosent forsvarlig festet, anbefaler vi at våre montører installerer terrassemarkisen. Swingline markisearmer er av høy standard, og godkjent i henhold til standarden.

Swingline leveres med sveiv, men kan også komme med motor med bryter eller fjernkontroll.

Gratis Befaring

Vurderer du å investere i en markise kan vi tilby deg gratis og uforpliktende befaring. Ved en slik befaring reiser vår lokale salgskonsulent ut til deg, hvor dere sammen kartlegger de ønsker og behov du har. Vår salgskonsulent velger sammen med deg det produktet som passer best.

Når du og salgskonsulenten har funnet det produktet som vil dekke behovene dine, tar salgskonsulenten målene han trenger av vindu, dør, terrasse etc.Til slutt får du se gjennom vårt fargeskjema, og velge de fargene som passer best inn. Slik får du en skreddersydd løsning som passer bare for deg! Vår salgskonsulent kan enten regne ut pris der og da eller sende deg et tilbud i etterkant av befaringen.